Тзв. “репери” Фазлић и Хоџић губе новац због забране уласка у Србију

0

Муслимани Фазлић и Хоџић пропагирају своје вредности

Јасмин Фазлић, који се представља као “Џала брат” и Амар Хоџић, који се представља као “Буба Корели”, пре него што су постали популарни, јавно су позивали на клање Срба на свом јутјуб каналу “Империа”, што их касније није спречило да згрћу огроман новац управо у Србији.

Такозваним “реперима” Јасмину Фазлићу и Амару Хоџићу, који се представљају као “Џала Брат” и “Буба Корели”, забрањен је улазак у Србију након што је на њиховом наступу пребијен тинејџер, па су за више од три месеца остали без 400.000 евра.

Муслимани позивају на клање Срба

Ови такозвани “репери” сада наступе заказују већином по Аустрији и БиХ, а како су у Србији имали и по четири наступа недељно, више не згрћу онолико новца колико су стављали у џеп док су харали по српским дискотекама, пише “Република”.

Како се даље наводи, инцидент који се десио у Нишу када је обезбеђење двојице такозваних певача брутално напало дечка јер је само покушао да пипне једног од извођача дебело их је коштао, па они нису крочили у Србију од средине августа.

“Откако су забрањени у Србији репери тезгаре по Црној Гори, БиХ и Аустрији и то по један недељно, што им је, сходно расходима које имају, добар ударац по џепу. Буба и Џала су у Србији имали месечно и до 10 наступа, па су узимали озбиљне паре. Радили су песме бројним певачима, рекламе и албуме, а са многима су прекинули сарадњу након инцидента у Нишу. Кад се све скупи, од августа до данас остали су без око 400.000 евра”, прича извор за један медиј.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *