Шиптарски терор над српкињом: Драгици Гашић шиптари уништили и опљачкали стан

0

Драгица Гашић

Српска повратница у Ђаковицу Драгица Гашић је по повратку из Клине затекла обијен и испретуран стан. Украдени су јој сигурносна камера и рутер за интернет, уз друге личне ствари и храну коју је добила.

Драгица Гашић

Наставља се системски прогон једине повратнице у Ђаковицу, Драгице Гашић.

У саопштењу се наводи да је Драгица Гашић данас, по повратку из Клине и посете сестри, затекла обијен и испретуран стан, украдени су јој сигурносна камера и рутер за интернет, уз друге личне ствари и храну коју је добила.

Канцеларија за Косово и Метохију по обичају је “осудила” и овај, ко зна који по реду напад на Србе и издала званично саопштење уз напомену да ће се жалити Бриселу, иако знају да управо тај Брисел и подржава све што раде шиптарски екстремисти и у потпуности подржава шиптарски тероризам. Србима са окупираног Косова и Метохије је доста бескорисних саопштења и јавних осуда! Држава Србија коначно мора нешто да уради за Србе на окупираном Косову и Метохији, односно да пошаље војску, иначе ће Срби све више нестајати са Косова и Метохије, јер више не могу да живе таквим животом, још у рођеној земљи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *