Подршка Србима на КиМ: Интернет продавница “Купуј са Космета”

0

Фото: Купуј са Космета

У продавници Купуј са Космета, можете пронаћи занатске производе са подручја Косова и Метохије.

Интернет продавница са Косова и Метохије – Купуј са Космета

Онлајн продавница Купуј са Космета, је направљена као вид подршке ИТ организације “Дигиталнa Србијa” и Канцеларије за Косово и Метохију, занатлијама и привредницима који желе да своје производе продају путем интернета.

У сарадњи са ИТ организацијом “Дигиталнa Србијa”, Хуманитарна организација Косовско Поморавље ширењем овог економског пројекта има за циљ да произвођачима пружи подршку у покретању и развијању приватног, а пре свега породничног бизниса.

Занатска производња са Косова и Метохије изузетно је цењена.

Стога је могућност онлајн продаје од великог значаја продавцима, који ће од сада, пласирањем производа на шире тржиште, бити у могућности дa од свог рада и талента самостално привређују.
С обзиром да су сва тржишта на Косову и Метохији за њих затворена, од нас очекују економску и логистичку подршку за развој својих идеја које би им омогућиле материјалну сигурност.

Од изузетног је значаја што је Организација Дигитална Србија , као један од носилаца пројекта, препознала кључне проблеме са којима се суочава народ на Косову и Метохији и израдњом самог пројекта и онлајн продавнице пружила подршку опстанку српског народа.

Покровитељ пројекта је Канцеларија за Косово и Метохију, чијим се улагањем у овакве проjeкте умногоме доприноси побољшању економских услова живота Срба на Косову и Метохији.

Последњих година Космет је изнедрио велики број привредника, занатлија, као и песника и писаца. Покретањем онлајн продавнице, пружа вам се прилика да својом куповином подржите њихов рад и останак на Космету.

Покретачи овог пројекта су млади са Косова и Метохиje надахнути нераскидивом духовном споном са завичајем, који настоје да сачувају српску традицију, културу и наслеђе на овим просторима. Како бисте нам помогли да у томе успемо, најпре нам је неопходна ваша подршка економском опстанку и привредном развоју на Косову и Метохији.

Купите и Ви нешто из онлајн продавнице Купуј са Космета и тиме подржите Србе који живе на окупираном Косову и Метохији: www.kupujsakosmeta.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *