Олбрајт и Тачи: Љубавна афера ратних злочинаца и убица

0
Олбрајт и Тачи: Љубавна афера ратних злочинаца и убица?

Фото: Профимедиа

„Господин Хашим Тачи је једини човек који у моју спаваћу собу може да уђе без најаве”, одушевљено је, 1999. године, одмах после конференције у Рамбујеу, изјавила Медлин Олбрајт.

Фото: Профимедиа

Лидер СРС Војислав Шешељ је у једном интервјуу открио да су у тадашњој Савезној влади планирали да државну секретарку САД Мадлен Олбрајт поткупе скупоценом огрлицом како би је одобровољили и одговорили од напада на Србију.

Шешељ, који је у време агресије био потпредседник Владе, тврди да је неко у руководству крајем 1998. и почетком 1999. године озбиљно предложио да се Олбрајтовој купи огрлица вредности милион долара. Међутим, како каже, служба државне безбедности дошла је до информација да је Мадлен Олбрајт у љубавној вези са терористом УЧК Хашимом Тачијем, па се од свега одустало.

Према Шешељевим речима, у врху државе сви су се плашили бомбардовања и предлагали су разне идеје како да се то спречи.

– Сећам се случаја кад се неко у Влади досетио да се купи скупоцена огрлица Олбрајтовој, вредна милион долара, не би ли се она тако умилостивила. Међутим, онда смо добили информацију од наших служби безбедности да је она у љубавној вези са Тачијем и да је наша идеја бесмислена. Ништа не би могло да се постигне луксузним поклоном – каже Шешељ.

Он додаје да је Тачи био лични жиголо Мадлен Олбрајт.

– Није то између њих била љубав. Тачи се ту убацио као жиголо. Па сто година је млађи од Олбрајтове, а она ружна као лопов! Он је само хтео да извуче неке политичке привилегије и у томе је као што видимо и успео. У то време Албанци су давали огромне паре Американцима, била је подмећена комплетна Клинтонова администрација. Па чак и пре три године су Албанци били главни финансијери Хилари Клинтон на изборима – подвлачи Шешељ.

Извор: objektiv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *