Ако се на КиМ не врати српска војска, неће остати ни један Србин

0

Српска војска се мора вратити на Косово и Метохију

По обичају, шта год да се деси на окупираном Косову и Метохији, кад год шиптари нападну Србе, Канцеларија за Косово и Метохију, односно држава, реагује искључиво САОПШТЕЊИМА!

Српска војска се мора вратити на Косово и Метохију

Уместо да држава Србија пошаље војску на окупирану јужну покрајину, они поводом сваке претње и напада, који долазе од стране шиптарских терориста, реагују САОПШТЕЊИМА, која не служе апслоутно ничему!

Србима са окупираног Косова и Метохије, Ваша реакција у виду бескорисних САОПШТЕЊА не значи ништа! Једино ће им значити када будете реаговали делима! Једино решење је повратак српске војске на Косово и Метохију, што дозвољава и резолуција 1244 СБ УН.

Шиптари никада неће стати, Ви то одлично знате! Ако се овако настави и ако не будете учинили ништа за Србе са Косова и Метохије у смислу повратка војске, Срби ће наставити да напуштају јужну покрајину и неће остати ни један!

Господине Петре Петковићу, нико нема намеру да напада ни Канцеларију за КиМ, нити било кога, већ имамо намеру да Вам пренесемо вапај Срба са Косова и Метохије. За тај њихов вапај, Ви одлично знате. Верујемо да сте добар човек и да ћете се потрудити, пре свега као човек, а не као политичар, да својим утицајем нешто промените, да се као директор Канцеларије за Косово и Метохију заложите за повратак српске војске на Косово и Метохију!

И сами знате да је то и више него потребно, како би Срби опстали!

Аутор: identitet.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *