Осуђени на непостојање

0

Срби крајишници

Срби Крајишници не смеју да постоје и морају да прихвате да никада нису ни постојали. Свако непомињање Крајине од стране данашњих српских интелектуалаца и представника је заправо саучесништво у геноциду над Србима у Крајини, јер се непомињањем даје подстицај нашим непријатељима да се геноцид над Србима исплати; да је сасвим некажњиво Србима одузети одређену територију, спровести застрашујуће покоље над српским народом, истребити га и потом брисати трагове постојања Срба на тој територији.

У последње време упенише се многи српски родољуби различитих професија око појма “Српски Свет”, слава и хвала Богу… међутим за све њих Српски Свет је само простор данашњих политичких граница српског народа – авној Србија, авној Црна Гора и дејтон Српска одн. језгра Београд – Подгорица – Бања Лука.

Чему тако олако одрицање од осталих Срба и отетих нам територија? До те мере да се чак ни не помене Крајина нити нпр. Македонија.

Ко се то и у чије име договорио да скучи Србе и “Српски Свет” на само ове три целине? Ко се то и у чије име договорио да избрише Србе у Крајини као да никада нису постојали и да још уклони чак и називе улица у Србији које се зову по топонимима из Крајине?

Колико српских жена, деце и стараца у Крајини треба да буде побијено србосецима и србомлатима у организованим србокољима, колико Срба треба да буде бачено у далматинске и личке јаме, колико српских презимена треба да буде угашено, колико дечјих логора треба да буде отворено, колико Јасеноваца треба да се спроведе, колико сапуна од српског крајишког меса треба да буде направљено, колико Откоса, Оркана, Бљескова и Олуја треба да се догоди, колико Тесли, Миланковића, Десница, Матавуља, Рајачића, Соларића, Смиљи Аврамов, патријараха Павла и других личности које су уздигле српску културу Крајина треба да да, да би СРПСКИ интелектуалци рекли – КРАЈИНА ЈЕ СРПСКА ЗЕМЉА И НИСМО ЈЕ ЗАБОРАВИЛИ?

Много више боли игнорисање српског страдања од стране Срба него сами злочини који су извршени.

Ако се српска елита, пре свега београдска, договорила са Загребом да се Крајина не помиње, да се Срби Крајишници називају “избеглице из Хрватске” то је онда удружени злочиначки подухват!

Нећете успети у томе јер то што ви са слашћу називате “Хрватска” заправо је највеће српско гробље од постања где нема квадратног метра а да на њему није просута српска крв и испуштен српски крик!

Уместо да српска родољубива елита константно подсећа васцели српски народ да је Крајина српска земља колико и нпр. Шумадија и да ниједан Србин нема право да је се одриче те да тиме уједно шаље поруку нашим душманима да им нисмо заборавили непрегледне злочине, они нажалост директно саучествују са нашим душманима и још мењају имена улицама да се стави тачка на српско бивствовање. Па не може, проклеће вас галони суза српских мајки из Крајине које су гледале своју децу набијену на хрватске бајонете!

Српски Свет без Крајине је као јаје без љуске и неће и не може и не треба да опстане такав!

П.С. Сваки дан треба иритирати Хрвате са чињеницом да су Срби тамо аутохтоно, староседелачко становиштво и тражити враћање конститутивности српског народа и успостављање српских аутономних округа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *