„БОШЊАШТВО” = ЗЛОЧИН И ЛАЖ

0

Као рекцију на пар анти-„бошњачких” испада у Прибоју, Александар Вучић је са читавом свитом и даровима дошао на ноге прибојским “Бошњацима” извињавајући им се. Међу даровима је и бесплатно прикључење на електричну мрежу за све „Бошњаке повратнике”.

Дакле, нису била довољна кривична гоњења и процесуирања која су и спроведена, ефикасно и експресно као што у систему мондијалистичке окупације то увек и бива када су окривљени – Срби. Вучић је очито морао и овај пут да потврди своју лојалност својим иностраним газдама, односно приврженост антисрбској идеологији клањања златном телету „вечне бошњачке жртве”. А истина је да такви србски испади (или „испади”) нису ни десетина антисрбских „бошњачких” испада, поготово ако узмемо у обзир редовна србомрзачка оргијања на новопазарском стадиону, где је властима лакше да испразне стадион (и гурну проблем под тепих), него да заиста гоне антисрбски екстремизам код „Бошњака”.

Заправо, Вучићева власт реагује на антирсбски екстемизам, слично Брозовој власти – кроз чињење додатних уступака антисрбима. Добар пример за то, јесте и срамно укидање србског назива једне новопазарске основне школе (ОШ Растко Немањић – Сава), која се од тада (2016. године) зове ОШ Калиф Бин Зајед ал Нахјан.

Ми не тврдимо да су анти-„бошњачке” провокације које су вршене претходних дана, добра и смислена ствар. Углавном је у таквим случајвима реч о кафанском псеудонационализму који нема ничег заједничког са светосавским национализмом. Али било какав анти-„бошњачки” испад, реакција је на „бошњаштво” које само по себи представља екстремизам, крађу и лаж. „Бошњаштво” подразумева србомржњу. Наиме, ова лажно-идентитетска творевина заснована је на крађи, односно преименовању србског језика, затим на крађи љиљана са грба краља Твртка, крађи србске обласне одреднице (Бошњак-Босна), и на србомрзачким политичким и квазиисторијским тезама, као што су: „Република Србска је геноцидна творевина”, „Косово није србско”, „Његош је идеолог геноцида” итд. О измишљању геноцида над „Бошњацима” у Сребреници, да и не говоримо.

Све наведене тезе су неизоставни део „бошњаштва” и по аутоматизму их као догму исповеда сваки „Бошњак” без обзира да ли је као човек „добар” или „лош”. Зато ће „бошњаштво” у Србији и србским земљама док год постоји, увек бити непријатељски елемент према србском народу и држави Србији. То је просто необорива чињеница коју сваки Србин мора увек имати на уму.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *