КУПИЛА НА БУВЉАКУ ПРСТЕН ЗА СВЕГА 12 ЕВРА: Од цифре коју је зарадила продајом ће вас ЗАБОЛЕТИ ГЛАВА!

Прстен

Printscreen

“Испоставило се да је то прстен који има готово савршен камен”.

На бувљаку можете наћи најразличитије ствари, али многи и не слуте да баш ту могу наћи праве драгуље.

Жена по имену Дебра Годард (55) је на једном таквом бувљаку купила прстен за 12 евра (око 1400 динара), мислећи да је у питању обично стакло. Међутим, испоставило се да је то “стакло” заправо веома вредан дијамант.

Патријарх Порфирије личном донацијом помаже 15 студената у Хрватској

Након куповине, Дебра је скоро потпуно и заборавила на прстен, оставивши га у фиоци, али када је њеној мами била потребна новчана помоћ, решила је да га прода.

Дебрина мајка је била жртва преваре, а ћерка је хтела да прода неколико својих ствари како би јој помогла, па између осталог и тај прстен, који је већ био 33 године стар.

Када је дошла код златара, он је остао шокиран сазнавши да је у питању драгуљ који вреди 26,27 карата и да вреди скоро милион евра.

МИЛОШ ЈЕ ДАНИМА САМ БРАНИО СВОЈЕ СЕЛО ОД АЛБАНСКИХ ТЕРОРИСТА! Био је последњи Обилић 20. века, ЊЕГОВЕ ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ СЕ ПАМТЕ

Продајом прстена Дебра је на крају зарадила више од 900.000 евра и то након трошкова аукције.

– Када сам отишла код златара, он се замало није онесвестио и тада ми је рекао – Знаш ли шта је ово? То је дијамант. Целу ноћ сам седела и гледала у прстен, питајући се шта да радим – искрена је Дебра.

ЊЕГОВА СВЕТОСТ У СРПСКОЈ АТИНИ: „Од оних који су изгубили некога, никада нисам чуо једину реч мржње према онима који су зло учинили“

Одлучила је да га однесе аукцијској кући “Сотби”, која је потврдила његову вредност.

– Испоставило се да је то готово савршен камен. Сетила сам се како би Дел Бој рекао Роднију – У ово време следеће године бићемо милионери. Ето, показало се да у том ставу има истине – наглашава Дебра. – То је карма за лоше ствари које су се десиле у нашим животима, а мојој мами је украдено све.

Дебра је након ове зараде чашћавала своју мајку Џун Бојл (72) различитим стварима, јер је желела да јој испуни све жеље.

Марилина Века: „Не подлежите уценама ЕУ и САД – Косово је Србија“

– Провела је празнике на Барбадосу, видела Тома Џонса, видела Селин Дион у Вегасу и купила бунду – нагласила је Дебра.

Еспресо/Идентитет.рс

Leave a Reply

Your email address will not be published.