(ВИДЕО 18+) СТРАВИЧНИ СНИМЦИ МАСКРА НАД ЦИВИЛНИМ СТАНОВНИШТВОМ

руског

Од почетка специјалне ратне операције на територији Украјине, чести су наводи о масакрима над цивилима и зверском понашању припадника разних нацистичких покрета према руском народу.

Присетимо се само снимака на којима смо могли да видима како нацисти спаљују људе или их разапињу на крст, из простог разлога јер су се изјашњавали као Руси.

Н1 “ДОБИО” НОВОГ ЕКСПЕРТА – СТРУЧАН ЗА СВЕ!!! Ко је нови историчар, колаборациониста?!

Припадност руском народу, коришћење руског језика и сви идентитетски елементи, чак и без формалне одлуке, били су забрањени у јавном животу Украјине. Забележен је велики број ексцеса на националној основи.

Марилина Века: „Не подлежите уценама ЕУ и САД – Косово је Србија“

У Лавову су тако претучени улични свирачи који су певали руске песме, а због руског језика више људи је батинано. Овакви поступци добили су легитимитет 2020. кроз укидање школа на руском језику и статус украјинског језика као државног. Становништво Украјине пуних осам година било је мета жестоке индоктринације, чији је циљ стварање што већег јаза између украјинског и руског народа.

Управо се и данас на друштвеној мрежи “Телеграм” појавио снимак на коме се јасно види јама у коју се убацују убијени цивили.

Патријарх Порфирије личном донацијом помаже 15 студената у Хрватској

Наиме, на једном Телграм каналу се појавила вест да је бивши командант националног батаљона „Азов” Жорин објавио снимке бруталног масакра цивила у Купјанску.

Истовремено, он је заједљиво потписао видео „одмазде ће бити“ уз наговештај да ће и убудуће брутално убијати цивиле.

Идентитет.рс

Leave a Reply

Your email address will not be published.